<3

Här kommer lite thinspiration. Något jag verkligen behöver just nu.








Vågen ska chockas.

Hej. Nu ska vi se om jag kan få någon fart på den här bloggen. Imorgon ska jag börja mitt nya otroligt nyttiga liv från detta liv med kräkningar efter måltider osv. Jag har länge planerat att verkligen lägga det här bakom mig och nu tror jag att det är dags. Det känns som om jag verkligen är stark till att gå tillbaka till 500 kcal om dagen. Men det kommer bli tufft, riktigt tufft. Men ska man vara fin får man lida pin. Ska även försöka ta mig ut på promenader så mycket som möjligt så att jag får upp tempot för att kunna springa sen. Och nu alla som tycker att det är så töntigt med stavar, de får tycka det men jag lever med det eftersom man får en så mycket bättre förbränning. Det sägs att det ökar förbräningen med 30% och då är det hur mycket som helst värt det. 5km med stavar måste alltså bli mycket bra. Jag ska verkligen se perfekt ut på balen. Jag ska kunna ha storlek 36 när jag är klar. Helst mindre men 36 är en bra början. Detta betyder väldigt många storlekar, men jag tänker vara stark för min skull. För jag vill ha tappat minst 10 kg innan skolan börjar än. Vilket betyder att jag måste tappa 2 kilo per vecka då det är 5 veckor kvar. Så se till att peppa mig nu så får ni även en bra blogg att läsa.

Ny start.

Idag raderade jag alla mina tidigare inlägg och byttebloggnamn då jag vill börja om från början. Jag vill få en bättre snart med bloggen och verkligen komma igång. Först och främst ska jag fixa en snygg design och se till att allt blir hur bra som helst och sen kommer jag börja lägga ner mer energi på den här bloggen. Jag har lycktas bra med min "icke anomyma" blogg så då måste jag lyckas bra med denna också, eller?

Sen vill jag att ni läsare ska berätta vad jag ska ha med i bloggen. Jag tänker lägga upp saker om träning, mat och det vardagliga livet (som anonym då). Så ge mig lite förslag nu.

RSS 2.0